Kontakt os

70 11 33 10

toilet-urinal-banner-denmark

SeatCleaner - Rengøring af toiletsæder

Med Initial SeatCleaner tager det mindre end to minutter at rense toiletsædet. Samtidig dræber det 99 % af bakterierne og efterlader toiletsædet frisk og rent. Desinfektionsmidlet er hurtigttørende og hudvenligt. Derudover er det sikkert på vaskbare overflader, og alle ingredienser er biologisk nedbrydelige. Den specielle coating sikrer, at dispenseren altid fremstår hygiejnisk uanset hvor ofte, den anvendes og serviceres.

SeatCleaner bidrager til rene toiletsæder

Hver gang, der skylles ud efter et toiletbesøg, "nyser" toilettet ca. en million bakterier op i luften, hvilket er med til at øge risikoen for sygdom og smitte på arbejdspladsen. Ved at anvende vores dispenser med SeatCleaner, giver du dine kunder og medarbejdere muligheden for at rense toiletsædet inden brug, hvilket kan være med til at skabe tryghed omkring toiletbesøget.

SeatCleaner er tilgængeligt i 2 smarte kollektioner og i 9 forskellige farver. Du har mulighed for at få SeatCleaner på prøve, så du kan opleve den positive indflydelse, det har på hygiejnen. Vælg den farve og kollektion, der passer bedst til din virksomhed. 

Kontakt os på tlf. 70 11 33 10 og hør mere om, hvordan Initial SeatCleaner kan bidrage til en øget hygiejne i din virksomhed.

Dispensere til SeatCleaner

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.