Kontakt os

70 11 33 10

toilet-urinal-banner-denmark

Dispensere til toiletsæderensemiddel

Der er en stor risiko for, at toiletsæder, der deles med andre, bliver smittet med bakterier, hvilket kan medføre infektioner. Det kan samtidig være med til at skabe frygt blandt toiletbrugerne.

Ved at benytte Initials dispenser med rensemiddel til toiletsædet kan dem, der benytter dine toiletter, rense sædet inden brug. Det tager under to minutter og dræber 99,9 % af bakterierne, og samtidtig skaber det tryghed omkring toiletbesøget.

Vores SeatCleaner fås i 2 forskellige serier og i 9 forskellige farver. Derudover er rensemidlet hudvenligt, sikkert på vaskbare overflader og alle ingredienser er biologisk nedbrydelige.

SeatCleaner - til rengøring af toiletsæder

Et toiletbesøg er ikke altid en lige god oplevelse som det bør være. Ofte efterlades toiletsæder i en mindre god stand, især hvis der er tale om besøg på et fremmed toilet.

Toiletsæder øger risikoen for bakteriespredning og dermed muligheden for infektioner.

SeatCleaner gør bagdele til fordele

Med SeatCleaner fra Initial får dem, der benytter dine toiletter, mulighed for at rense toiletsædet inden brug. En rensning af sædet tager under to minutter og vil dræbe 99 procent af bakterierne. Det skaber tryghed!

SeatCleaner fås i 2 smart designede serier og i 9 forskellige farver. Toiletsæderens er hudvenlig, sikker på vaskbare overflader og alle ingredienser er biologisk nedbrydelige.

Få SeatCleaner på prøve og oplev hvordan Initial Hygiejneservice hæver hygiejneniveauet på din arbejdsplads.

Kontakt os på 70 11 33 10 eller via kontaktformularen og hør nærmere om SeatCleaner fra Initial

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.