Kontakt os

70 11 33 10

nappy-disposal-banner-denmark

Service til bortskaffelse af bleaffald

En nødvendighed i forbindelse med bleskift

Det er vigtigt for alle toiletfaciliteter med et puslerum, at der er en sikker og hygiejnisk service til bortskaffelse af bleaffaldet. Hermed sikres det, at følsomt bleaffald bortskaffes og håndteres ordentligt og i overensstemmelse med miljølovgivningen.

Forældre og plejere er ofte varsomme med, hvor de skifter barnets ble, når de er ude. Et vedligeholdt og rent miljø med en hygiejnisk blespand medvirker til at fjerne denne frygt. Forældre og plejere taler ofte om, at de bedst kan lide at besøge de steder, hvor der er vedligeholdte, præsentable, børnevenlige faciliteter.

Duft og lugtkontrol

Initials blespand indeholder en unik, miljøvenlig hygiejnepose med granulat, der sikrer at de besøgende bliver mødt af et rent og velduftende puslerum. Denne pose, som sidder på undersiden af låget, indeholder nogle komponenter, som modvirker bakterier og dårlig lugt fra bleaffald.

Hygiejnediffusoren fjerner dårlig lugt ved at behandle fugten i spanden og dræbe mikroorganismer. Den frigiver en behagelig duft til luften omkring blespanden, hvilket er med til at give et positivt indtryk og desuden medvirker til at skræmme insekter væk i de varme måneder.