Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Signature-kollektionen

Kvalitet som standard

Produkterne i vores Signature-kollektion er designet i rene og stilfulde former, der passer let ind i alle arbejdsmiljøer og bidrager til en høj standard for hygiejne i din virksomhed. Overfladen har en antibakteriel teknologi, der medvirker til at forhindre spredning af bakterier samt gøre rengøringen lettere.

Alle vores produkter i kollektionen er af højeste kvalitet, og de testes grundigt for at sikre, at standarden lever op til forventningerne.

Initial er blevet tildelt den anerkendte design-pris, Red Dot Design Award, for udviklingen af Signature-kollektionen. Prisen tildeles innovative produkter af højeste kvalitet og er tidligere blevet tildelt Apple og Mercedes. Den bliver hvert år uddelt inden for 16 forskellige kategorier som anerkendelse til virksomheder globalt. Læs mere her

Kontakt Initial på 70 11 33 10 og hør mere om vores hygiejneløsninger i Signature-kollektionen.

Signature-kollektionen til toiletfaciliteter

Vores Signature-kollektion indeholder alt, hvad du skal bruge for at have velfungerede toiletter.

Toilethygiejne

Inden for toilethygiejne tilbyder vi 5 forskellige dispensere; Jumbo-toiletrulleholdere, toiletrulleholdere til to ruller, Dual Sanitiser, dispenser til dosering ved skyl samt dispenser til toiletsæderens.

Hygiejnecontainere

Inden for feminin hygiejne tilbyder vi 3 forskellige hygiejnecontainere; manuel, automatisk og én med pedal.

Luftsystemer

Vi tilbyder to forskellige luftsystemer; en gel-baseret og en spray-baseret løsning til at skabe friskhed i toiletmiljøet.

Håndhygiejne

Inden for håndhygiejne tilbyder vi 6 forskellige løsninger; en beholder til rullehåndklæder, dispenser til pairhåndklæder, automatisk sæbedispenser, manuel sæbedispenser, dispenser til UltraProtect hånddesinfektion samt en affaldsspand med låg.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.