Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Berøringsfrie dispensere

God hygiejne er altafgørende for at forhindre spredning af bakterier. Med vores berøringsfrie hygiejneprodukter, også kaldet No-Touch, bliver det endnu nemmere at opretholde et højt hygiejneniveau i din virksomhed. De berøringsfrie hygiejnecontainere og -dispensere er nemme at bruge, og samtidig minimeres risikoen for at komme i kontakt med bakterier og vira. Det kan være med til at nedsætte sygefraværet blandt dine medarbejdere, og du undgår dermed unødvendige produktionstab.

Vores berøringsfrie hygiejneprodukter fås i både vores Signature- og Reflection-kollektion.

No Touch sæbedispensere

En snavset dispenser kan resultere i dårlige hygiejnevaner. For at undgå eventuelle smitterisici, er det derfor vigtigt at have ordentlige hygiejneprodukter, så du kan opretholde et højt hygiejneniveau i din virksomhed. Vi har videreudviklet vores prisvindende Signature-kollektion med avanceret teknologi og skabt berøringsfrie sæbedispensere, der skaber fundamentet for en god hygiejnestandard i din virksomhed.

No Touch hånddesinfektion

Efter et toiletbesøg kan en enkelt hånd bære mere end 30 millioner bakterier, og den kan samtidig overføre vira til 14 objekter. Vi har løsningen med vores UltraProtect hånddesinfektion som også fås på stander, der med fordel kan opstilles i receptioner, kantiner mm. UltraProtect er en hurtigttørrende og hudvenlig hånddesinfektion, uden alkohol, der dræber 99,9% af alle bakterier.  

No Touch feminin hygiejne

Afskaffelse af hygiejnebind kan være et følsomt emne, og dem, der benytter toilettet, kan være forbeholdne overfor at røre ved hygiejnecontaineren af frygt for bakteriesmitte. Gennem vores innovative produktudvikling har vi fokus på at skabe velfungerende og hygiejniske produkter. Med vores berøringsfrie container til feminin hygiejne kan du tilbyde dine medarbejdere og kunder en sikker, diskret, letanvendelig og hygiejnisk løsning, så de føler sig trygge ved at benytte dine toiletter.

No Touch håndtørring

Der er større risiko for overførsel af vira og bakterier, når brugeren har våde hænder efter håndvask. Derfor er det vigtigt at sørge for, at der er de rette betingelser for håndtørring. Initials AutoCut berøringsfrie håndtørrer er specielt designet med fokus på hygiejne, så risikoen for overførsel af vira og bakterier minimeres.

Kontakt os på 70 11 33 10, for at høre mere om vores berøringsfrie hygiejneprodukter.

 

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.