Kontakt os

70 11 33 10

hand-care-banner-denmark

Håndhygiejne

Grundig håndvask efter et toiletbesøg er vigtigt, fordi risikoen for spredning af smitsomme sygdomme såsom forkølelse og influenza derved minimeres.

Dårlige hygiejnevaner på toilettet gør, at toiletbrugere ofte smitter hinanden med bakterier og vira. En grundig og korrekt håndvask med adgang til ordentlige sæbedispensere og papirhåndklæder reducerer mængden af bakterier på hænderne med op til 80%. Det kan medvirke til, at sygefraværet på arbejdspladsen mindskes.

Vi tilbyder en simpel og effektiv løsning til vask af hænderne, hvorpå håndhygiejnen i virksomheden forbedres markant. Ved at placere vores sæbedispensere på toiletterne, bliver det muligt at vaske hænderne på en hygiejnisk måde.

For at yde en ekstra beskyttelse mod vira og bakterier er det smart at anvende vores unikke hånddesinfektionmiddel UltraProcet. Det er et effektivt, hurtigttørrende og hudvenligt desinfektionsmiddel, der dræber 99,9% af alle bakterier. UltraProtect er velegnet til køkkener, buffeer, entrér mm., hvor der ikke umiddelbart er adgang til håndvask med papir og sæbe.

Dispensere til sæbe

Dispensere til hånddesinfektionsmiddel

Dispensere til håndcreme

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.