Kontakt os

70 11 33 10

sanitary-waste-banner-denmark

Feminin hygiejne

Med vores service til bortskaffelse af sanitært affald får du ro i sindet, når du ved, at der bliver taget hånd om de miljø- og lovgivningsmæssige aspekter. Du kan tilbyde brugerne en sikker, diskret, letanvendelig og hygiejnisk løsning, så de føler sig mere trygge ved at anvende dine faciliteter. Vores automatiske hygiejnecontainere med integreret antibakteriel teknologi er den mest hygiejniske løsning til at forhindre spredning af bakterier.

Bortskaffelse af sanitært affald er et følsomt anliggende. Toiletbrugerne kan være bange for at røre ved overfladen på affaldsbeholdere, fordi de muligvis er fyldt med bakterier. Ved at stille en sikker og hygiejnisk metode til bortskaffelse af sanitært affald til rådighed får brugerne større tillid til hygiejnen og en bedre oplevelse.

På Initial Hygiejnes automatiske hygiejnecontainere skal man bare vifte med hånden foran en infrarød sensor øverst på beholderen for at aktivere låget, som åbnes med en stille bevægelse. Efter brug lukkes låget automatisk stille og roligt. Hermed undgås al unødig fysisk kontakt, samtidig med at brugeren sikres fuld diskretion.

 

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.