Kontakt os

70 11 33 10

sanitary-waste-banner-denmark

Service til bortskaffelse af sanitært affald

Overholdelse af lovgivningen om sanitært affald

Det er vigtigt at give de kvinder, der benytter toilettet, mulighed for at bortskaffe hygiejnebind på en diskret og hygiejnisk måde, så toiletmiljøet forbliver rent og behageligt.

Det er yderst vigtigt at bortskaffe sanitært affald på en sikker måde, således at virksomheden overholder lovgivningen om sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen samt lovgivningen om håndtering af spildevand og affald.

Vigtigste servicepunkter

  • Levering af en eller flere beholdere til sanitært affald
  • Miljøvenlig og lugtneutraliserende granulat inkluderet
  • Udfærdigelse af dokumentation vedrørende affaldshåndtering
  • Overholder den danske lovgivning

Service til bortskaffelse af affald

Initial Hygiejnes service til bortskaffelse af sanitært affald hjælper dig med at bortskaffe hygiejnebind på en sikker, diskret og miljøvenlig måde og sikrer, at din virksomhed overholder den relevante lovgivning.

Servicen omfatter installation af en af Initial Hygiejnes manuelle eller ultrahygiejniske, automatiske hygiejnecontainere. Beholderne fås i to forskellige størrelser, så de passer til dine behov, og er konstrueret til at passe nydeligt ved siden af toilettet, hvilket er mere behageligt for brugeren.

En fuldt uddannet Initial servicemedarbejder foretager et regelmæssigt planlagt besøg på dine faciliteter. Dine poser til sanitært affald ombyttes ved hvert besøg, så der konstant er et højt hygiejneniveau på toilettet.