Tilgængelighed

Tilgængelighed på Internettet

Vores website er udviklet med henblik på at være let tilgængeligt. I vores bestræbelser på at gøre vores site tilgængeligt for det størst mulige publikum, har vi forpligtet os til at støtte Web Accessibility Initiative. I sidste ende betyder det, at vores gæster kan se vores site med et bredt udvalg af webbrowsere og skærmlæsere.

Tastaturgenveje

De fleste browsere understøtter muligheden for at hoppe til specifikke links ved at bruge tastetryk, som er defineret på websiden. I Microsoft Windows, kan man trykke ALT+ en genvejstast, i Mac OS kan man trykke CTRL+ en genvejstast. De følgende genvejstaster kan bruges overalt på Rentokil Initials website:

Genvejstaster

Funktion

1Navigér til startsiden
2Spring navigering over
3Navigér til site-map
4Åbn søgeformularen
9Navigér til siden "Kontakt os"
0Navigér til informationen om tilgængelighed (denne side)

Udskrivning

Formatet (CSS) på denne hjemmeside er optimeret til udskrift. Det betyder, at alle, som bruger siden, kan bruge udskrifts-funktionen i deres browser og få en “udskriftsvenlig” version af den aktuelle side.

Den “udskriftsvenlige” version af siden indeholder ikke sidenavigering, afsnitsnavigering, søgefacilitet, varemærke eller sidefod.

BEMÆRK: Hvis din browser ikke understøtter Javascript, eller Javascript er deaktiveret, vil sider som viser en “Klik her for at udskrive…” linke til denne information i stedet.

Vi er verdensførende inden for levering af effektive, professionelle hygiejneservices til alle slags virksomheder. Vores omfattende udbud af hygiejneprodukter og -løsninger opfylder behovet hos enhver hygiejne-forbruger i enhver organisation. Se, hvordan vi kan gøre din forretning friskere i dag.

Lad os hjælpe dig!

  • 70 11 33 10
  • Ring til Initial
Kontakt os