Kontakt os

70 11 33 10

premium-scenting-banner-denmark

Initials premium dufte

Premium Scenting

Initial Premium duftsystem hjælper dig med at udtrykke dit brand og give dine kunder et godt indtryk. Initials dufte giver en behagelig stemning på toilettet, som kunderne vil forbinde positivt med din virksomhed.

Skil dig ud fra mængden

Vi har et stort sortiment af forskellige dufte, og vi kan designe en duft specielt til din virksomhed, med forbehold for mængde og tilsagn. Vi foretager en prøveopsætning, hvor du kun betaler forbruget. Herved kan effekten af den valgte duft testes i forhold til din virksomheds mål.

Effekten af Initials dufte

Lugtesansen er den mest avancerede sans, fordi den har direkte forbindelse til hjernen, og 75% af de følelser, vi skaber dagligt, påvirkes af de lugte, vi er omgivet af. De minder, vores hjerner husker gennem lugtesansen, er tæt forbundet med vores følelser. Derfor er det vigtigt, at vi finder en duft, der matcher din virksomhed godt, så dine kunder får den ønskede oplevelse, når de besøger din virksomhed.

En beroligende duft virker indbydende for kunderne, og undersøgelser har vist, at de bliver op til 40% længere i omgivelser, hvor der er en behagelig duft.

Sikkert & Grønt duftsystem

Initials duftsystem sikrer en ligelig fordeling af duften. De små duftpartikler kan blive i rummet i op til 14 timer, og samtidig er de væsentligt mindre end aerosoldråber, der findes i traditionelle dufte og parfumer. Det betyder, at der i vores duftsystem anvendes en mindre mængde duft, og det er til gavn for miljøet og sundheden.

Alle ingredienser i Initials dufte er testet, kontrolleret og certificeret, så de er sikre at indånde. Duftstofferne er testet i henhold til UK- og EU-standarder, IFRA og SDS, og sikkerhedsdatablade er tilgængelige for alle vores dufte.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 og hør mere om, hvordan vores duftsystem kan være med til at give din virksomhed et unikt indtryk, som dine kunder vil huske.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.