Kontakt os

70 11 33 10

premium-scenting-banner-denmark

Initial Premium Duftsystem

Premium Scenting

Initial Premium Duftsystem er en spændende ny måde at udtrykke dit brand på og for at øge kundernes oplevelse på dit Hotel, Casino eller Fitnesscenter.  Duftløsningen vil bidrage til at forbedre gæsternes oplevelser og huske dit firma.

Ved at sprede en specielt udvalgt duft jævnt ud i luften, hjælper Initial Premium Duftsystem med skabe en unik og uforglemmelig stemning, som gæsterne vil forbinde med at befinde sig i dit firma.

Skil dig ud fra mængden

Facts and Figures

I nutidens støjende verden, er vi blevet vant til at modtage visuelle og auditive reklamer. Initial Premium Duftsystem anvender den nuancerede og magtfulde lugtesans til at tilføje en ekstra dimension til dit reklame budskab.

Dufte er udvalgt til at understøtte dit brand. De bliver en del af den samlede oplevelse og kunder vil forbinde en bestemt duft til et bestemt brand.

Den perfekte duft der matcher dit brand

Vores duft specialister vil rådgive dig til at fastsætte dine mål og målsætninger samt analysere hvilke dufte der vil matche. Vi har et stort udvalg og kan endda designe en duft til dig (med forbehold for mængde/tilsagn).

Når vi har fastlagt målsætningen for duft til dit firma, kan vi gå videre til en prøveopsætning (du betaler blot for forbrug) så virkningen af duften kan testes i forhold til din målsætning.

Effekten af Premium Scenting duftsystem

I en forskningsbaseret undersøgelse er det blevet påvist at i et miljø parfumeret med en tilpasset duft vil 100% af de adspurgte anslå et par sko til at være over 60kr højere end skoenes faktiske værdi.

 
Lugt er den mest magtfulde af vores fem sanser og 75% af de følelser, vi genererer på daglig basis er påvirket af lugt. Da lugt bedømmes og fortolkes psykisk, er det også den mest indflydelsesrige af vores sanser. Minderne vi husker gennem lugte, er betydeligt mere følelsesmæssig end dem der huskes af auditive eller visuelle udløsere. 
 

Unik Premium Duftsystem

Alle vores dispensere sikrer ligelig fordeling af duft. De mikroskopiske duft partikler er en 1/125.000 gange vægten af en aerosol dråber, så duften kan hænge i luften i op til 16 timer.

Aerosoldråber, som normalt udsendes fra kvinders parfumeflasker eller traditionelle luftfriskerer, er meget større. Vægten af disse dråber betyder, at de falder til jorden straks efter de bliver sprøjtet, hvilket giver en ujævn fordeling og efterlader våde aflejringer.

Sikkert & Grønt Duftsystem

Initial Premium Duftsystem er sikkert og bæredygtigt. Fordi micro dråber af duft er lettere og forbliver i luften længere end nogen anden løsning, er betydeligt mindre duft nødvendig for et givet område. Disse mikro dråber er i gennemsnit kun 1 mikron i størrelse, eller 1/50 diameteren af et menneskehår. Alle ingredienser er blevet grundigt kontrolleret og certificeret samt er sikkert for mennesker at indånde..

Alle duftstoffer er testet i henhold til UK og EU-standarder, IFRA og SDS. Sikkerhedsdatablade er tilgængelige for enhver duft.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.