Kontakt os

70 11 33 10

premium-scenting-banner-denmark

Hvorfor Initial Premium dufte?

I en tid, hvor kunderne er mere kvalitetsbevidste, kan Initials premium dufte hjælpe med at skille din virksomhed ud fra dine konkurrenter.

Dufte er ikke alene med til at forbedre din virksomheds image. De kan også bidrage til en øget omsætning, da en behagelig og indbydende duft kan sikre, at kunderne bliver længere, forbruger mere samt anbefaler din virksomhed til andre.

Vi tilbyder forskellige duftløsninger alt efter, hvad behovet i din virksomhed er. Vi har både små mobile dispensere samt større dispensere, som fungerer gennem virksomhedens varme-, ventilations- og aircondition-system.

Vores dufte kan indstilles til at udsende duft på forskellige tidspunkter af dagen, forskellige dage i ugen samt efter behov.

Global anerkendelse

Flere af vores internationale kunder bruger identiske dufte i alle deres butikker. På den måde bliver deres kunder mødt af den samme duft, uanset hvilken af kædens butikker, de besøger. Det skaber en mindeværdig oplevelse, der bidrager til, at kunderne har lyst til at komme igen.

Opmåling og servicering

Vores eksperter hjælper dig med at finde den ideelle duftløsning til din virksomhed. Vi vil naturligvis tilbyde den mest omkostningseffektive løsning, der dækker dine behov.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe et unikt indtryk for dine kunder.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.