Kontakt os

70 11 33 10

premium-scenting-banner-denmark

Detailhandel

Bedre salg med Initial Premium duftsystem

Initial samarbejder med velkendte butikskæder rundt omkring i verden. Vi hjælper dem med at skabe en positiv ramme, så kunderne får en mindeværdig sanseoplevelse, når de køber ind. Det kan have en positiv indflydelse på butikskædernes omdømme og omsætning.

Helt konkret er vores duftløsninger med til at skabe en god stemning, og de giver samtidig dine kunder lyst til at opholde sig længere tid i din butik, hvilket kan være med til at øge omsætningen.

Duftløsninger til Shopping Centre

Detailhandel og indkøbscentre

En undersøgelse udført af vores medarbejdere i lufthavne viser, at de får en bedre feedback fra deres kunder, når lufthavnene ikke alene ser rene ud, men også dufter rent. Samtidig kan en mild duft være med til at mindske eventuel angst hos flypassagerer, da den kan virke beroligende.

Vi samarbejder også med store shoppingcentre rundt omkring i verden, hvor vores duftløsninger skaber et behageligt miljø for deres kunder. De vælger typisk en duft, der giver et indtryk af renlighed og velvære.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 og hør mere om, hvordan vores duftsystem kan være med til at give din virksomhed det rette indtryk.

Områder hvor duft vil have den største effekt

Der er typisk 7 områder, hvor det er gavnligt at have duftløsninger; hovedindgangen, centertorvet, toiletterne, butiksindgangen, butiksområdet, prøverummet og i kasseområdet.

Retail Floorplan

1. Hovedindgangen

Ved at få monteret vores duftsystem i centerets hovedindgang, bliver kunderne budt velkommen af en behagelig duft, når de træder indenfor. Det skaber en god stemning.

2. Centertorvet

I områder, hvor luksus- og mærkevarebutikker er placeret, kan det være en fordel at montere en af vores eksklusive dufte for at skabe mere opmærksomhed omkring disse butikker.

3. Toiletterne

Med vores duftløsning minimeres eventuelle lugtgener på toiletterne i indkøbscenteret. Det betyder, at kunderne får et indtryk af, at omgivelserne er rene og velholdte.

4. Butiksindgangen

Ved at benytte vores duftløsning ved butiksindgangen sørger du for, at kunderne bliver opmærksomme på din butik og får lyst til at gå indenfor.

5. Butiksområdet

Dufte hjælper med at få kunderne til at føle sig godt tilpas i butikken.

6. Prøverummet

Kundernes beslutning om køb sker ofte i prøverummet. Ved at få monteret vores duftsystem i disse områder, kan du påvirke kunderne til at foretage en positiv beslutning.

7. Kasseområdet

Det kan være en god idé at opsætte dufte ved kasseområdet. Herved bevarer du kundernes positive indtryk af butikken, og du kan samtidig undgå, at de ombestemmer sig i sidste øjeblik.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.