Kontakt os

70 11 33 10

floor-mats-banner-denmark

Vores services

Service og levering

Vi tager hånd om måtteskift, vask, inspektion og levering.

Mens den ene måtte ligger på gulvet og opsamler smuds, bliver den anden vasket og renset. Det betyder, at du altid har en frisk og slidstærk måtte, der er med til at holde din virksomhed ren og præsentabel.

 

 

Vi tilbyder:

Løbende udskiftning af snavset entrémåtte til en ren. Vi tilpasser udskiftningen af måtterne alt efter hvor mange, der besøger din virksomhed, hvordan miljøet er, samt hvilken type af smuds og pletter, der opstår på måtterne.

Grøn vask af entrémåtterne, som foregår ved høje temperaturer på vores Svanemærkede vaskeri med vaskemidler og aktive ingredienser, som slår bakterierne ihjel og dermed forbedrer hygiejnen.

Kvalitetskontrol og garanti for effektive entrémåtter takket være vores industrielle udstyr og vaskeproces, der giver en optimal rengøring af måttens fibre, som holdes oprejste, så de giver maskimal beskyttelse og skåner gulvet i din virksomhed. Entrémåtter, der er beskadigede eller slidte skiftes ud med nye.

Vi servicerer tusinder af kunder i forretnings- og industrisektorerne samt i den offentlige sektor. Uanset størrelsen på din virksomhed, kan Initial levere en professionel måtteservice, som bliver tilpasset netop din virksomhed.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.