Kontakt os

70 11 33 10

floor-mats-banner-denmark

Vores services

Vi servicerer tusinder af kunder i forretnings- og industrisektorerne samt i den offentlige sektor. Uanset størrelsen på din virksomhed kan Initial levere en professionel måtteservice, som bliver tilpasset netop din virksomhed.

Vi tager hånd om hele processen og klarer alt lige fra måtteskift, vask og inspektion til levering. Imens den ene måtte ligger på gulvet og opsamler snavs og støv, bliver den anden vasket og renset. Det betyder, at du altid har en frisk og slidstærk måtte, der er med til at holde din virksomhed ren og præsentabel.

Vi tilbyder følgende

Løbende udskiftning af de snavsede entrémåtter. Vi tilpasser udskiftningen af måtterne alt efter hvor mange, der besøger din virksomhed, hvordan miljøet er, samt hvilken type af smuds og pletter, der opstår på måtterne.

Grøn vask af entrémåtterne, som foregår ved høje temperaturer på vores Svanemærkede vaskeri med vaskemidler og aktive ingredienser, som slår bakterierne ihjel og dermed forbedrer hygiejnen.

Kvalitetskontrol og garanti for effektive entrémåtter takket være vores industrielle udstyr og vaskeproces, der giver en optimal rengøring af måtternes fibre, som holdes oprejste. Dermed giver måtterne maskimal beskyttelse og skåner gulvene i din virksomhed. Entrémåtter, der er beskadigede eller slidte, skiftes ud med nye.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en skræddersyet måtteløsning til din virksomhed.

Service og levering

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.