Kontakt os

70 11 33 10

floor-mats-banner-denmark

Vores services

Service og levering

Vi tager hånd om måtteskift, vask, inspektion og levering

Initial har to måtter til hver plads. Så mens den ene ligger på gulvet og opsamler smuds, bliver den anden vasket eller transporteret. Hvad der end sker, har du altid en frisk og slidstærk måtte, der holder din virksomhed ren.

 

 

Vores services omfatter:

• Løbende udskiftning af beskidt entrémåtte til en ren. En kundetilpasset byttefrekvens afhængigt af besøgstrafikken, hvordan miljøet er, og hvilken type af mærker og pletter, der opstår.


• GRØN vask af entrémåtterne ved høje temperaturer på vores Svanemærkede vaskeri med vaskemidler og aktive ingredienser, som slår bakterierne ihjel og forbedrer hygiejnen.


• Kvalitetskontrol og garanti for effektive entrémåtter takket være vores industrielle udstyr og vaskeproces, der giver optimal rengøring af måttens fibre. Fibrene holdes oprejste, så de giver maksimal beskyttelse og altid skåner gulvet. Beskadigede eller slidte entrémåtter skiftes ud.

Vi betjener tusinder af kunder i forretnings-, industri- og offentlige sektorer. Uanset størrelsen på din virksomhed, kan Initial levere dedikeret måtteservice, som tilrettelægges, så den passer ind i den daglige drift af netop din virksomhed.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.