Kontakt os

70 11 33 10

floor-mats-banner-denmark

Måtteservice

Gør din entré til en ren succes med Initial som leverandør

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig med at vælge den type måtte, der passer til dit behov, uanset hvilken type virksomhed, du har. Vi sørger for, at måtterne bliver udskiftet og vasket regelmæssigt, så der altid er pæne og rene måtter i din virksomhed. 

Initials måtteservice har et bredt sortiment af kvalitetsmåtter til din virksomhed:  

Hilton logomåtte

Standardmåtter - Giver et indbydende og behageligt indtryk, og egner sig specielt til tørt snavs og våde dage.

Entrémåtter - Er til dig, som ønsker en løsning, der holder snavs og skidt ude, og som samtidigt beskytter dine gulve mod slitage og unødvendig vedligeholdelse. 

Logomåtter - Den idelle løsning til dig, der ønsker at fremhæve dit brand og give dine besøgende et godt førstehåndsindtryk.

Specialmåtter - Bløde og behagelige interiørmåtter af bomuld, der dæmper lydniveauet og forbedrer arbejdsmiljøet i virksomheden. Fås i en lang række farver, materialer og mønstre til blandt andet gange, arbejdsrum, mødelokaler og receptionen i din virksomhed. 

Ergomåtter - Udover at reducere støj i virksomheden, modvirker vores unikke, stødabsorberende og ergonomiske gummimåtter også træthed og ømhed i kroppen. De er specielt gode til arbejdspladser, hvor medarbejderne står meget op.

Nedfalsningsmåtter - En effektiv skrabemåtte, der forhindrer tilsmudsning og reducerer dine rengøringsomkostninger. De fås i flere udformninger med forskellige egenskaber, og de er alle lette at rengøre og vedligeholde. Specielt tilpasset klimaet i Danmark.

Få en skræddersyet måtteløsning fra Initial

Vores måtteløsninger beskytter dine gulve mod skidt, snavs og vand, og samtidig får du en løsning af høj kvalitet til en lav månedlig ydelse. 

Kontakt Initial på 70 11 33 10 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med den optimale måtteløsning.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.