Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Miljøspørgsmål

Som en servicevirksomhed med en lav miljøpåvirkning, tager vi en række forholdsregler for yderligere at reducere vores miljøpåvirkning.

En bilpark med køretøjer, der forurener mindre og optimerede serviceruter betyder, at vore biler bruger mindst mulig tid på vejene. Alternative energikilder hjælper til at reducere strømforbruget, som f.eks. vores soldrevne duftsystemer. Reduceret forbrug af rengøringsmidler er en anden afgørende overvejelse, og forskellige teknikker og processer hjælper til at opnå dette. Næsten alle de papirhåndklæder, vi leverer, er fremstillet af genbrugsmateriale og er biologisk nedbrydelige.

Alt personale hos Initial overholder retningslinier for god praksis og checklister, der fastlægger deres miljøforpligtelser. Vi bakker op om vort udadvendte personales bevidsthed og aktiviteter med regelmæssige kontroller fra vores sundheds-, sikkerheds- og miljøteam.

Alle kemikalier og ressourcer, der anvendes i vores vaskeprocesser, overholder som minimum de skrappeste EU- og nationale standarder. Vores måttevaskeri er således ISO 14001 miljøcertificeret.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.