Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Miljøspørgsmål

Initial er en servicevirksomhed med en lav miljøpåvirkning, som tager en række forholdsregler for, at vi kan reducere miljøpåvirkningen yderligere.

Vores køretøjer forurener mindre end normalt, fordi vi løbende optimerer vores serviceruter, så bilerne bruger mindst muligt tid på vejene. Brugen af alternative energikilder hjælper os med at reducere strømforbruget, herunder vores soldrevne duftsystemer.

Ved hjælp af forskellige teknikker kan vi reducere forbruget af vores rengøringsmidler, og samtidig er vores papirhåndklæder fremstillet af biologisk nedbrydelige genbrugsmaterialer.

Vores medarbejdere overholder retningslinjerne for god praksis og miljøforpligtelser. Derudover bakker vi op om vores ansattes bevidsthed og aktiviteter med regelmæssig kontrol fra vores sundheds-, sikkerheds- og miljøteam.

Alle de kemikalier og ressourcer, der anvendes i vores vaskeprocesser, overholder som minimum de skrappeste EU og nationale standarder. Vores måttevaskeri er således ISO 14001 miljøcertificeret.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.