Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Mennesker gør en forskel

Dine medarbejdere

Det er vigtigt, at du sørger for, at din virksomhed har de optimale hygiejneløsninger, samt at de serviceres og holdes rene. Det gælder også hygiejnen på toiletterne i din virksomhed, som har stor betydning for dine medarbejderes trivsel på arbejdspladsen. Gode og sikre hygiejneløsninger gør, at dine medarbejdere føler sig trygge, og de kan fokusere på det, de er bedst til.

Når du indgår et samarbejde med os, viser du dine medarbejdere, at du tænker på deres sundhed og velvære. Det kan give dig friheden til at koncentrere dig om det vigtige arbejde i virksomheden.

Vores tilgang

Hos Initial har vi beskæftiget os med service i mange år. Vi sørger altid for at sætte os ind i din virksomheds behov, hvorefter vi sammensætter et serviceniveau, der kan opfylde disse.

Gennem tiden har vi investeret mange ressourcer i vores medarbejdere, systemer og processer, som hver især leverer serviceydelser af høj kvalitet. Det gælder uanset hvilken type forretning, du har.

Når du bruger os som samarbejdspartner, er du sikret en engageret konsulent med fuldt overblik over behovene i din virksomhed, og det er uanset hvilke og hvor mange serviceydelser, du vælger at lave aftaler om.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Lad os hjælpe dig!

  • 70 11 33 10
  • Ring til Initial
Kontakt os

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.