Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Historie, værdier og kultur

Historie

Initial begyndte sine aktiviteter i 1903, da amerikaneren, Hr. A.P. Bigelow, startede en forretning med håndklædeudlejning til virksomheder i London. Sådan blev Initial Towel Supply Company født, og forretningen voksede og bredte sig med tiden til andre lande.

I 1996 blev virksomheden opkøbt af Rentokil-gruppen og herefter omdøbt til Rentokil Initial. Rentokil tilføjede international know-how og professionel forretningssans til virksomheden, og i dag fungerer de to firmaer hver for sig under varemærkerne Rentokil og Initial.

I 2002 blev Hygoform Danmark A/S, som var et selskab med stor succes inden for hygiejneservice, opkøbt af Rentokil Initial, hvorefter virksomheden fortsatte under navnet Initial.

De mange års erfaring og ekspertise fra begge selskaber giver store fordele for vores kunder og gør os samtidig yderst konkurrencedygtige.

Kultur og værdier

En vigtig del af vores prioritering er at sætte vores kunder først, at skade miljøet mindst muligt i vores drift, at være retfærdige og åbne i al omgang med vores ansatte og kunder, samt at uddanne og styrke vores medarbejdere til at blive endnu bedre inden for deres område.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.