Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Historie, værdier og kultur

Historie

Initial begyndte sine aktiviteter i 1903, da en amerikaner, Hr. A.P. Bigelow, startede en forretning med håndklædeudlejning til Londons firmaer. Hver kunde fik sine initialer broderet på deres håndklæder – og sådan blev Initial Towel Supply Company født. Forretningen voksede og bredte sig med tiden til mange andre lande. Da Rentokil-gruppen i 1996 opkøbte virksomheden, blev den omdøbt til Rentokil Initial. Rentokil tilføjede international know-how og forretningssans til gruppens drift, og i dag arbejder de to firmaer hver for sig under varemærkerne Rentokil og Initial.

Hygoform Danmark A/S, grundlagt i 1990, var et dansk selskab, som oplevede stor succes indenfor hygiejneservice til flerbrugertoiletter. Få år senere udvidede Hygoform virksomheden til Sverige. I 2002 opkøbte Rentokil Initial Hygoform Danmark A/S, og fortsatte herefter under navnet Initial. De mange års erfaring og ekspertise fra begge selskaber giver store fordele til vores kunder.

Kultur og værdier

Initial ledelsesstil med en central ledelse, delegerer driftansvaret til det lokale niveau. Vi investerer i ansættelse, uddannelse og teknologi. Udviklingsprogrammer styrker de ansatte og forbedrer kundeservicen. Alle ansatte følger vores etiske regler, og vi følger også praksis for gode rutiner i beskæftigelse.

Dette betyder:

  • at sætte kunderne først
  • at skade miljøet mindst muligt i vores drift
  • at være retfærdig og åben i al omgang med personale og kunder

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.