Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Historie, værdier og kultur

Historie

Initial begyndte sine aktiviteter i 1903 under navnet Initial Towel Supply Company, da en amerikaner, Hr. A.P. Bigelow, startede en forretning med håndklædeudlejning til virksomheder i London.

I 1996 blev virksomheden opkøbt af Rentokil-gruppen og omdøbt til Rentokil Initial. Rentokil tilføjede international know-how og professionel forretningssans til virksomheden, og i dag fungerer de to firmaer hver for sig under varemærkerne Rentokil og Initial.

I 2002 blev Hygoform Danmark A/S, som var et selskab med stor succes inden for hygiejneservice, opkøbt af Rentokil Initial, hvorefter virksomheden fortsatte under navnet Initial.

De mange års erfaring og ekspertise fra begge selskaber giver store fordele for vores kunder og gør os samtidig yderst konkurrencedygtige.

Værdier og kultur

Vi prioriterer altid vores kunder først, og vi lægger stor vægt på at være retfærdige og åbne i vores kommunikation og samarbejde med både medarbejdere og kunder. Derudover uddanner og styrker vi løbende vores medarbejdere til at blive endnu bedre inden for deres område.

Samtidig benytter vi forskellige metoder til at minimere vores påvirkning af miljøet. Det gør vi blandt andet ved at bruge mere miljøvenlige energikilder og biologisk nedbrydelige materialer i så stor en del af vores drift som muligt.

Kontakt Initial på 70 11 33 10 for at høre mere om os, samt hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.