Initial håndtørring

Håndtørring

Ring på 70 11 33 10  eller skriv til os

Håndtørring

Håndtørring - papirhåndklæder og håndblæsere til toiletter.

Våde hænder øger risikoen for smitte med bakterier og vira i virksomheden. For at begrænse smitten er det vigtigt at have gode muligheder for håndtørring. En høj hygiejne bidrager til at minimere sygefravær, hvilket øger trivslen og produktiviteten i virksomheden.

Vores dispensere til papirhåndklæder fås i to kollektioner; Reflection- og Signature-kollektion. De er begge designet i en udformning, der falder let ind i ethvert toiletmiljø.

Signature-kollektionen fås i 9 forskellige farver og med 2 finishes; mat og skinnende, mens Reflection-kollektionen er designet i rustfrit stål.

Initial er ligeledes leveringsdygtig i elektiske håndblæsere som matcher vores Signature samt Reflection kollektioner. Smart design og høj performance.

Håndblæser

Initial tilbyder elektriske håndblæsere af høj kvalitet i lækkert design matchende vores Signature og Reflection kollektioner.

Veltia håndtørrer

Smart elektrisk håndblæser, der tørrer hænderne på kun 10-15 sekunder. Med integreret antibakteriel teknologi som sikrer god hygiejne, lang levetid og færre lugtgener. Ergonomisk design, behagelig at anvende og let at montere. Fås i hvid og i grå nuancer. 5 års garanti.

Reflection håndblæser

Håndblæser i børstet rustfrit stål. Er specielt designet til Reflection kollektionen med samme bløde linier og design. Fjerner vand fra hænderne hurtigt og effektivt. Er ergonomisk designet og er let at rengøre. Med coated overflade, er håndtørren altid pæn at se på.

Mere information fra Initial

Nyhedsbrev

Der er altid spændende aktiviteter hos os, og dem vil vi gerne dele med dig.