Kontakt os

70 11 33 10

washroom-services-banner-denmark

Hygiejnemæssige udfordringer i fødevare- og drikkevaresektoren

Vi har i over 30 år hjulpet vores kunder med at skabe et behageligt og hygiejnisk føde- og drikkevaremiljø for deres vigtigste aktiv – kunderne..

Vi ved, at god hygiejne er afgørende for at skabe et indbydende spisermlye, som kunderne ønsker at blive siddende i og vende tilbage til.

Forskning viser, at bakterier let kan spredes i et miljø med mad- og drikkevarer. 

Det er bydende nødvendigt at have en god hygiejnestandard, hvis kunderne skal vende tilbage. 

Den potentielle effekt af dårlig hygiejne

  • Dårlige anmeldelser skader dit omdømme og giver dit brand et dårligt image.
  • Færre kunder vender tilbage.
  • Krydsforurening mellem serverings- og køkkenpersonalet medfører fødevarebårne sygdomme.
  • Lukning eller bøder på grund af manglende overholdelse af fødevaresikkerheden..
  • Produktiviteten og salget falder.
  • Dårlig stemning og middagsoplevelse.
Hygiene Challenges in the Food and Beverage Sector

Det er økonomisk fornuftigt at forbedre hygiejnen: 

  • Dit image forbedres, hvilket giver bedre anmeldelser og flere bestillinger.
  • Du undgår bøder eller endda lukning på grund af manglende overholdelse af fødevaresikkerheden. ;
  • Du undgår mistet omsætning på grund af dårlige anmeldelser og et faldende antal gæster. 
  • Et godt omdømme giver gode anbefalinger og nye kunder.
  • Mindre sygefravær blandt de ansatte, hvilket nedbringer lønudgifterne til midlertidige vikarer. Du undgår at miste omsætning på grund af manglende evne til at håndtere antallet af gæster i restauranten.
Food and Beverage Floorplan

Hurtig Forespørgsel

Hvis du har et spørgsmål , eller for mere information om vores ydelser , udfylde hurtig formularen nedenfor

Alle felter påkræves

Tak , vil vi kontakte dig snarest.